Asha 300

Gyártó: Nokia

Gyári adatok visszaállítása - Nokia Asha 300

Lépés 1 / 6

Keresd meg a "Gyári beáll. v.áll." menüpontot.

Válaszd a Menü lehetőséget.

Lépés 2 / 6

Keresd meg a "Gyári beáll. v.áll." menüpontot.

Válaszd a Beállítások lehetőséget.

Lépés 3 / 6

Keresd meg a "Gyári beáll. v.áll." menüpontot.

Válaszd a Gyári beáll. v.áll. lehetőséget.

Lépés 4 / 6

Gyári beállítások visszaállítása

Válaszd a Csak a beáll.-ok vagy az Összes lehetőséget.

Ha a Csak a beáll.-ok lehetőséget választod, a telefon visszaállítja az eredeti beállításokat anélkül, hogy törölné a személyes adataidat.
Ha az Összes lehetőséget választod, a telefon visszaállítja az eredeti beállításokat és törli a személyes adataidat, például a névjegyzékben található névjegyeket és az üzeneteket.
Lépés 5 / 6

Gyári beállítások visszaállítása

Válaszd a Folytat lehetőséget.

Ha a Csak a beáll.-ok lehetőséget választod, a telefon visszaállítja az eredeti beállításokat anélkül, hogy törölné a személyes adataidat.
Ha az Összes lehetőséget választod, a telefon visszaállítja az eredeti beállításokat és törli a személyes adataidat, például a névjegyzékben található névjegyeket és az üzeneteket.
Lépés 6 / 6

Gyári beállítások visszaállítása

Írd be a képernyőzárkódot (12345 az alapértelmezett), és válaszd az OK lehetőséget.
Várj egy pillanatot, amíg a telefon visszaállítja a gyári beállításokat.
A telefon konfigurációjához és ahhoz, hogy üzemkész állapotba hozhasd, kövesd a kijelzőn megjelenő utasításokat.

Ha a Csak a beáll.-ok lehetőséget választod, a telefon visszaállítja az eredeti beállításokat anélkül, hogy törölné a személyes adataidat.
Ha az Összes lehetőséget választod, a telefon visszaállítja az eredeti beállításokat és törli a személyes adataidat, például a névjegyzékben található névjegyeket és az üzeneteket.

1. Keresd meg a "Gyári beáll. v.áll." menüpontot.

Válaszd a Menü lehetőséget.
Válaszd a Beállítások lehetőséget.
Válaszd a Gyári beáll. v.áll. lehetőséget.

2. Gyári beállítások visszaállítása

Válaszd a Csak a beáll.-ok vagy az Összes lehetőséget.
Ha a Csak a beáll.-ok lehetőséget választod, a telefon visszaállítja az eredeti beállításokat anélkül, hogy törölné a személyes adataidat.
Ha az Összes lehetőséget választod, a telefon visszaállítja az eredeti beállításokat és törli a személyes adataidat, például a névjegyzékben található névjegyeket és az üzeneteket.
Válaszd a Folytat lehetőséget.
Ha a Csak a beáll.-ok lehetőséget választod, a telefon visszaállítja az eredeti beállításokat anélkül, hogy törölné a személyes adataidat.
Ha az Összes lehetőséget választod, a telefon visszaállítja az eredeti beállításokat és törli a személyes adataidat, például a névjegyzékben található névjegyeket és az üzeneteket.
Írd be a képernyőzárkódot (12345 az alapértelmezett), és válaszd az OK lehetőséget.
Várj egy pillanatot, amíg a telefon visszaállítja a gyári beállításokat.
A telefon konfigurációjához és ahhoz, hogy üzemkész állapotba hozhasd, kövesd a kijelzőn megjelenő utasításokat.
Ha a Csak a beáll.-ok lehetőséget választod, a telefon visszaállítja az eredeti beállításokat anélkül, hogy törölné a személyes adataidat.
Ha az Összes lehetőséget választod, a telefon visszaállítja az eredeti beállításokat és törli a személyes adataidat, például a névjegyzékben található névjegyeket és az üzeneteket.
main_icn_Apps bill-or-report broadband market_icn_Minutes main_icn_Chevron_down main_icn_Chevron_left main_icn_Chevron_right main_icn_Close main_icn_Community_or_Foundation main_icn_Social_Facebook main_icn_Menu main_icn_Play_arrow main_icn_Search main_icn_Settings share social-facebook social-google-plus social-twitter social-youtube main_icn_Text main_icn_Social_Twitter