8520

Gyártó: BlackBerry

Hívószámküldés be- vagy kikapcsolása - BlackBerry 8520

Lépés 1 / 9

Keresd meg az "Általános beállítások" menüpontot.

Nyomd meg a zöld gombot.

Lépés 2 / 9

Keresd meg az "Általános beállítások" menüpontot.

Nyomd meg a menü gombot.

Lépés 3 / 9

Keresd meg az "Általános beállítások" menüpontot.

Válaszd a Beállítások lehetőséget, és nyomd meg a navigációs gombot.

Lépés 4 / 9

Keresd meg az "Általános beállítások" menüpontot.

Válaszd az Általános beállítások lehetőséget, és nyomd meg a navigációs gombot.

Lépés 5 / 9

A hívószámküldés be- vagy kikapcsolása

Nyisd le a Saját szám megjelenítése: melletti legördülő menüt, és nyomd meg a navigációs gombot.

Fontos, hogy a telefonszám elrejtése csak hívás esetén lehetséges. Ha SMS-t küldesz, a címzett mindig látja a telefonszámodat, attól függetlenül, hogy be van-e kapcsolva a hívószámküldés.
Lépés 6 / 9

A hívószámküldés be- vagy kikapcsolása

Válaszd az Igen vagy a Nem lehetőséget, és nyomd meg a navigációs gombot.

Fontos, hogy a telefonszám elrejtése csak hívás esetén lehetséges. Ha SMS-t küldesz, a címzett mindig látja a telefonszámodat, attól függetlenül, hogy be van-e kapcsolva a hívószámküldés.
Lépés 7 / 9

Mentés és befejezés

Nyomd meg a menü gombot.

Lépés 8 / 9

Mentés és befejezés

Válaszd a Mentés lehetőséget, és nyomd meg a navigációs gombot.

Lépés 9 / 9

Mentés és befejezés

A befejezéshez és ahhoz, hogy visszatérhess a készenléti állapothoz, nyomd meg a bekapcsológombot.

1. Keresd meg az "Általános beállítások" menüpontot.

Nyomd meg a zöld gombot.
Nyomd meg a menü gombot.
Válaszd a Beállítások lehetőséget, és nyomd meg a navigációs gombot.
Válaszd az Általános beállítások lehetőséget, és nyomd meg a navigációs gombot.

2. A hívószámküldés be- vagy kikapcsolása

Nyisd le a Saját szám megjelenítése: melletti legördülő menüt, és nyomd meg a navigációs gombot.
Fontos, hogy a telefonszám elrejtése csak hívás esetén lehetséges. Ha SMS-t küldesz, a címzett mindig látja a telefonszámodat, attól függetlenül, hogy be van-e kapcsolva a hívószámküldés.
Válaszd az Igen vagy a Nem lehetőséget, és nyomd meg a navigációs gombot.
Fontos, hogy a telefonszám elrejtése csak hívás esetén lehetséges. Ha SMS-t küldesz, a címzett mindig látja a telefonszámodat, attól függetlenül, hogy be van-e kapcsolva a hívószámküldés.

3. Mentés és befejezés

Nyomd meg a menü gombot.
Válaszd a Mentés lehetőséget, és nyomd meg a navigációs gombot.
A befejezéshez és ahhoz, hogy visszatérhess a készenléti állapothoz, nyomd meg a bekapcsológombot.
main_icn_Apps bill-or-report broadband market_icn_Minutes main_icn_Chevron_down main_icn_Chevron_left main_icn_Chevron_right main_icn_Close main_icn_Community_or_Foundation main_icn_Social_Facebook main_icn_Menu main_icn_Play_arrow main_icn_Search main_icn_Settings share social-facebook social-google-plus social-twitter social-youtube main_icn_Text main_icn_Social_Twitter