iPhone SE (2020)

Gyártó: Apple

Válassz operációs rendszert:

Gyári adatok visszaállítása az Apple iPhone SE (2020) iOS 14.1on

Lépés 1 / 11

1. Keresd meg az „Alaphelyzetbe állítás” menüpontot

Válaszd a Beállítások lehetőséget.

Lépés 2 / 11

1. Keresd meg az „Alaphelyzetbe állítás” menüpontot

Válaszd az Általános lehetőséget.

Lépés 3 / 11

1. Keresd meg az „Alaphelyzetbe állítás” menüpontot

Válaszd az Alaphelyzetbe állítás lehetőséget.

Lépés 4 / 11

2. Csak a beállítások törlése

Válaszd a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget.

Ha a beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget választod, akkor a telefon valamennyi beállítása törlődik, de a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak.
Lépés 5 / 11

2. Csak a beállítások törlése

Válaszd a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget.

Ha a beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget választod, akkor a telefon valamennyi beállítása törlődik, de a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak.
Lépés 6 / 11

2. Csak a beállítások törlése

Válaszd a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget. Várj egy kicsit, amíg a telefon visszaállítja a gyári beállításokat. A telefon konfigurálásához és ahhoz, hogy üzemkész állapotba hozd, kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat.

Ha a beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget választod, akkor a telefon valamennyi beállítása törlődik, de a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak.
Lépés 7 / 11

3. Beállítások és tartalom törlése

Válaszd az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget.

Ha a beállítások és tartalom törlése lehetőséget választod, akkor minden beállítás, névjegyzékben lévő kontakt, zenefájl, videoklip, naptárbejegyzés, stb. törlődik. Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a telefont.
Lépés 8 / 11

3. Beállítások és tartalom törlése

Válaszd a Törlés most lehetőséget.

Ha a beállítások és tartalom törlése lehetőséget választod, akkor minden beállítás, névjegyzékben lévő kontakt, zenefájl, videoklip, naptárbejegyzés, stb. törlődik. Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a telefont.
Lépés 9 / 11

3. Beállítások és tartalom törlése

Válaszd az iPhone törlése lehetőséget.

Ha a beállítások és tartalom törlése lehetőséget választod, akkor minden beállítás, névjegyzékben lévő kontakt, zenefájl, videoklip, naptárbejegyzés, stb. törlődik. Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a telefont.
Lépés 10 / 11

3. Beállítások és tartalom törlése

Válaszd az iPhone törlése lehetőséget.

Ha a beállítások és tartalom törlése lehetőséget választod, akkor minden beállítás, névjegyzékben lévő kontakt, zenefájl, videoklip, naptárbejegyzés, stb. törlődik. Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a telefont.
Lépés 11 / 11

3. Beállítások és tartalom törlése

Írd be az Apple ID-hoz tartózó jelszót, és válaszd a Törlés lehetőséget. Várj egy kicsit, amíg a telefon visszaállítja a gyári beállításokat. A telefon konfigurálásához és ahhoz, hogy üzemkész állapotba hozd, kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat.

Ha a beállítások és tartalom törlése lehetőséget választod, akkor minden beállítás, névjegyzékben lévő kontakt, zenefájl, videoklip, naptárbejegyzés, stb. törlődik. Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a telefont.

1. 1. Keresd meg az „Alaphelyzetbe állítás” menüpontot

Válaszd a Beállítások lehetőséget.
Válaszd az Általános lehetőséget.
Válaszd az Alaphelyzetbe állítás lehetőséget.

2. 2. Csak a beállítások törlése

Válaszd a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget.
Ha a beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget választod, akkor a telefon valamennyi beállítása törlődik, de a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak.
Válaszd a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget.
Ha a beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget választod, akkor a telefon valamennyi beállítása törlődik, de a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak.
Válaszd a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget. Várj egy kicsit, amíg a telefon visszaállítja a gyári beállításokat. A telefon konfigurálásához és ahhoz, hogy üzemkész állapotba hozd, kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat.
Ha a beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget választod, akkor a telefon valamennyi beállítása törlődik, de a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak.

3. 3. Beállítások és tartalom törlése

Válaszd az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget.
Ha a beállítások és tartalom törlése lehetőséget választod, akkor minden beállítás, névjegyzékben lévő kontakt, zenefájl, videoklip, naptárbejegyzés, stb. törlődik. Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a telefont.
Válaszd a Törlés most lehetőséget.
Ha a beállítások és tartalom törlése lehetőséget választod, akkor minden beállítás, névjegyzékben lévő kontakt, zenefájl, videoklip, naptárbejegyzés, stb. törlődik. Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a telefont.
Válaszd az iPhone törlése lehetőséget.
Ha a beállítások és tartalom törlése lehetőséget választod, akkor minden beállítás, névjegyzékben lévő kontakt, zenefájl, videoklip, naptárbejegyzés, stb. törlődik. Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a telefont.
Válaszd az iPhone törlése lehetőséget.
Ha a beállítások és tartalom törlése lehetőséget választod, akkor minden beállítás, névjegyzékben lévő kontakt, zenefájl, videoklip, naptárbejegyzés, stb. törlődik. Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a telefont.
Írd be az Apple ID-hoz tartózó jelszót, és válaszd a Törlés lehetőséget. Várj egy kicsit, amíg a telefon visszaállítja a gyári beállításokat. A telefon konfigurálásához és ahhoz, hogy üzemkész állapotba hozd, kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat.
Ha a beállítások és tartalom törlése lehetőséget választod, akkor minden beállítás, névjegyzékben lévő kontakt, zenefájl, videoklip, naptárbejegyzés, stb. törlődik. Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a telefont.
main_icn_Apps bill-or-report broadband market_icn_Minutes main_icn_Chevron_down main_icn_Chevron_left main_icn_Chevron_right main_icn_Close main_icn_Community_or_Foundation main_icn_Social_Facebook main_icn_Menu main_icn_Play_arrow main_icn_Search main_icn_Settings share social-facebook social-google-plus social-twitter social-youtube main_icn_Text main_icn_Social_Twitter