Apple iPhone 6

Válassz operációs rendszert:

Gyári adatok visszaállítása - Apple iPhone 6 iOS 9

Lépés 1 10

Keresd meg a "Visszaállítás" menüpontot

Válaszd a Beállítások lehetőséget.

Lépés 2 10

Keresd meg a "Visszaállítás" menüpontot

Válaszd az Általános lehetőséget.

Lépés 3 10

Keresd meg a "Visszaállítás" menüpontot

Válaszd a Visszaállítás lehetőséget.

Apple iPhone 6 iOS 9
Lépés 4 10

Válassz műveletet

Az alábbi lehetőségek közül választhatsz:
Csak a beállítások törlése, lásd 2a.
Beállítások és tartalom törlése, lásd 2b.

Lépés 5 10

2a - Csak a beállítások törlése

Válaszd az Összes beállítás törlése lehetőséget.

Ha az Összes beállítás törlése lehetőséget választod, akkor a telefon valamennyi beállítása törlődik, de a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak.
Lépés 6 10

2a - Csak a beállítások törlése

Válaszd az Összes beállítás törlése lehetőséget.

Ha az Összes beállítás törlése lehetőséget választod, akkor a telefon valamennyi beállítása törlődik, de a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak.
Lépés 7 10

2a - Csak a beállítások törlése

Válaszd az Összes beállítás törlése lehetőséget.
A telefon újraindul.

Ha az Összes beállítás törlése lehetőséget választod, akkor a telefon valamennyi beállítása törlődik, de a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak.
Lépés 8 10

2b - Beállítások és tartalom törlése

Válaszd az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget.

Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor mind a telefon beállításai, mind a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. törlődnek. Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a telefont.
Lépés 9 10

2b - Beállítások és tartalom törlése

Válaszd az iPhone törlése lehetőséget.

Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor mind a telefon beállításai, mind a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. törlődnek. Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a telefont.
Lépés 10 10

2b - Beállítások és tartalom törlése

Válaszd az iPhone törlése lehetőséget a megerősítéshez.

Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor mind a telefon beállításai, mind a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. törlődnek. Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a telefont.

1. Keresd meg a "Visszaállítás" menüpontot

Válaszd a Beállítások lehetőséget.
Válaszd az Általános lehetőséget.
Válaszd a Visszaállítás lehetőséget.

2. Válassz műveletet

Az alábbi lehetőségek közül választhatsz:
Csak a beállítások törlése, lásd 2a.
Beállítások és tartalom törlése, lásd 2b.
Apple iPhone 6 iOS 9

3. 2a - Csak a beállítások törlése

Válaszd az Összes beállítás törlése lehetőséget.
Ha az Összes beállítás törlése lehetőséget választod, akkor a telefon valamennyi beállítása törlődik, de a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak.
Válaszd az Összes beállítás törlése lehetőséget.
Ha az Összes beállítás törlése lehetőséget választod, akkor a telefon valamennyi beállítása törlődik, de a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak.
Válaszd az Összes beállítás törlése lehetőséget.
A telefon újraindul.
Ha az Összes beállítás törlése lehetőséget választod, akkor a telefon valamennyi beállítása törlődik, de a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak.

4. 2b - Beállítások és tartalom törlése

Válaszd az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget.
Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor mind a telefon beállításai, mind a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. törlődnek. Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a telefont.
Válaszd az iPhone törlése lehetőséget.
Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor mind a telefon beállításai, mind a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. törlődnek. Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a telefont.
Válaszd az iPhone törlése lehetőséget a megerősítéshez.
Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor mind a telefon beállításai, mind a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. törlődnek. Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a telefont.
main_icn_Apps bill-or-report broadband market_icn_Minutes main_icn_Chevron_down main_icn_Chevron_left main_icn_Chevron_right main_icn_Close main_icn_Community_or_Foundation main_icn_Social_Facebook main_icn_Menu main_icn_Play_arrow main_icn_Search main_icn_Settings share social-facebook social-google-plus social-twitter social-youtube main_icn_Text main_icn_Social_Twitter