Apple iPad mini

Válassz operációs rendszert:

Gyári adatok visszaállítása - Apple iPad mini iOS 7

Lépés 1 10

Keresd meg a "Visszaállítás" menüpontot

Válaszd a Beállítások lehetőséget.

Lépés 2 10

Keresd meg a "Visszaállítás" menüpontot

Válaszd az Általános lehetőséget.

Lépés 3 10

Keresd meg a "Visszaállítás" menüpontot

Válaszd a Visszaállítás lehetőséget.

Apple iPad mini iOS 7
Lépés 4 10

Válassz műveletet

Az alábbi lehetőségek közül választhatsz:
Csak a beállítások törlése, lásd 2a.
Beállítások és tartalom törlése, lásd 2b.

Lépés 5 10

2a - Csak a beállítások törlése

Válaszd az Összes beállítás törlése lehetőséget.

Ha az Összes beállítás törlése lehetőséget választod, akkor a táblagép valamennyi beállítása törlődik, de a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak.
Lépés 6 10

2a - Csak a beállítások törlése

Válaszd a Visszaállítás lehetőséget.

Ha az Összes beállítás törlése lehetőséget választod, akkor a táblagép valamennyi beállítása törlődik, de a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak.
Lépés 7 10

2a - Csak a beállítások törlése

Ezt erősítsd meg úgy, hogy a Visszaállítás lehetőséget választod.
Újraindul a táblagép.

Ha az Összes beállítás törlése lehetőséget választod, akkor a táblagép valamennyi beállítása törlődik, de a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak.
Lépés 8 10

2b - Beállítások és tartalom törlése

Válaszd az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget.

Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor mind a táblagép beállításai, mind a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. törlődnek.
Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a táblagépet.
Lépés 9 10

2b - Beállítások és tartalom törlése

Válaszd a Törlés lehetőséget.

Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor mind a táblagép beállításai, mind a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. törlődnek.
Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a táblagépet.
Lépés 10 10

2b - Beállítások és tartalom törlése

Ezt erősítsd meg úgy, hogy a Törlés lehetőséget választod.

Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor mind a táblagép beállításai, mind a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. törlődnek.
Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a táblagépet.

1. Keresd meg a "Visszaállítás" menüpontot

Válaszd a Beállítások lehetőséget.
Válaszd az Általános lehetőséget.
Válaszd a Visszaállítás lehetőséget.

2. Válassz műveletet

Az alábbi lehetőségek közül választhatsz:
Csak a beállítások törlése, lásd 2a.
Beállítások és tartalom törlése, lásd 2b.
Apple iPad mini iOS 7

3. 2a - Csak a beállítások törlése

Válaszd az Összes beállítás törlése lehetőséget.
Ha az Összes beállítás törlése lehetőséget választod, akkor a táblagép valamennyi beállítása törlődik, de a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak.
Válaszd a Visszaállítás lehetőséget.
Ha az Összes beállítás törlése lehetőséget választod, akkor a táblagép valamennyi beállítása törlődik, de a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak.
Ezt erősítsd meg úgy, hogy a Visszaállítás lehetőséget választod.
Újraindul a táblagép.
Ha az Összes beállítás törlése lehetőséget választod, akkor a táblagép valamennyi beállítása törlődik, de a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak.

4. 2b - Beállítások és tartalom törlése

Válaszd az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget.
Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor mind a táblagép beállításai, mind a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. törlődnek.
Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a táblagépet.
Válaszd a Törlés lehetőséget.
Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor mind a táblagép beállításai, mind a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. törlődnek.
Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a táblagépet.
Ezt erősítsd meg úgy, hogy a Törlés lehetőséget választod.
Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor mind a táblagép beállításai, mind a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. törlődnek.
Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a táblagépet.
main_icn_Apps bill-or-report broadband market_icn_Minutes main_icn_Chevron_down main_icn_Chevron_left main_icn_Chevron_right main_icn_Close main_icn_Community_or_Foundation main_icn_Social_Facebook main_icn_Menu main_icn_Play_arrow main_icn_Search main_icn_Settings share social-facebook social-google-plus social-twitter social-youtube main_icn_Text main_icn_Social_Twitter