iPad mini 4

Gyártó: Apple

Válassz operációs rendszert:

Gyári adatok visszaállítása - Apple iPad mini 4 iPadOS 13

Lépés 1 / 12

Keresd meg az "Alaphelyzetbe állítás" menüpontot

Válaszd a Beállítások lehetőséget.

Lépés 2 / 12

Keresd meg az "Alaphelyzetbe állítás" menüpontot

Válaszd az Általános lehetőséget.

Lépés 3 / 12

Keresd meg az "Alaphelyzetbe állítás" menüpontot

Válaszd az Alaphelyzetbe állítás lehetőséget.

Apple iPad mini 4 iPadOS 13
Lépés 4 / 12

Válassz műveletet

Az alábbi lehetőségek közül választhatsz:
Csak a beállítások törlése, lásd 2a.
Beállítások és tartalom törlése, lásd 2b.

Lépés 5 / 12

2a - Csak a beállítások törlése

Válaszd a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget.

Ha a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget választod, akkor a táblagép valamennyi beállítása törlődik, de a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak.
Lépés 6 / 12

2a - Csak a beállítások törlése

Válaszd az Alaphelyzetbe állítás lehetőséget.

Ha a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget választod, akkor a táblagép valamennyi beállítása törlődik, de a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak.
Lépés 7 / 12

2a - Csak a beállítások törlése

Ezt erősítsd meg úgy, hogy az Alaphelyzetbe állítás lehetőséget választod.
Újraindul a táblagép.

Ha a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget választod, akkor a táblagép valamennyi beállítása törlődik, de a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak.
Lépés 8 / 12

2b - Beállítások és tartalom törlése

Válaszd az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget.

Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor minden beállítás, minden névjegyzékben lévő kontakt, zenefájl, videoklip, naptárbejegyzés, stb. törlődik.
Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a táblagépet.
Lépés 9 / 12

2b - Beállítások és tartalom törlése

Válaszd a Törlés most lehetőséget.

Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor minden beállítás, minden névjegyzékben lévő kontakt, zenefájl, videoklip, naptárbejegyzés, stb. törlődik.
Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a táblagépet.
Lépés 10 / 12

2b - Beállítások és tartalom törlése

Válaszd a Törlés lehetőséget.

Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor minden beállítás, minden névjegyzékben lévő kontakt, zenefájl, videoklip, naptárbejegyzés, stb. törlődik.
Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a táblagépet.
Lépés 11 / 12

2b - Beállítások és tartalom törlése

Válaszd a Törlés lehetőséget.

Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor minden beállítás, minden névjegyzékben lévő kontakt, zenefájl, videoklip, naptárbejegyzés, stb. törlődik.
Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a táblagépet.
Lépés 12 / 12

2b - Beállítások és tartalom törlése

Írd be az Apple ID-hoz tartózó jelszót, és válaszd a Törlés lehetőséget. Várj egy pillanatot, amíg a táblagép visszaállítja a gyári beállításokat. A táblagép konfigurációjához és ahhoz, hogy üzemkész állapotba hozhasd, kövesd a kijelzőn megjelenő utasításokat.

Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor minden beállítás, minden névjegyzékben lévő kontakt, zenefájl, videoklip, naptárbejegyzés, stb. törlődik.
Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a táblagépet.

1. Keresd meg az "Alaphelyzetbe állítás" menüpontot

Válaszd a Beállítások lehetőséget.
Válaszd az Általános lehetőséget.
Válaszd az Alaphelyzetbe állítás lehetőséget.

2. Válassz műveletet

Az alábbi lehetőségek közül választhatsz:
Csak a beállítások törlése, lásd 2a.
Beállítások és tartalom törlése, lásd 2b.
Apple iPad mini 4 iPadOS 13

3. 2a - Csak a beállítások törlése

Válaszd a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget.
Ha a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget választod, akkor a táblagép valamennyi beállítása törlődik, de a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak.
Válaszd az Alaphelyzetbe állítás lehetőséget.
Ha a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget választod, akkor a táblagép valamennyi beállítása törlődik, de a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak.
Ezt erősítsd meg úgy, hogy az Alaphelyzetbe állítás lehetőséget választod.
Újraindul a táblagép.
Ha a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget választod, akkor a táblagép valamennyi beállítása törlődik, de a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak.

4. 2b - Beállítások és tartalom törlése

Válaszd az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget.
Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor minden beállítás, minden névjegyzékben lévő kontakt, zenefájl, videoklip, naptárbejegyzés, stb. törlődik.
Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a táblagépet.
Válaszd a Törlés most lehetőséget.
Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor minden beállítás, minden névjegyzékben lévő kontakt, zenefájl, videoklip, naptárbejegyzés, stb. törlődik.
Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a táblagépet.
Válaszd a Törlés lehetőséget.
Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor minden beállítás, minden névjegyzékben lévő kontakt, zenefájl, videoklip, naptárbejegyzés, stb. törlődik.
Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a táblagépet.
Válaszd a Törlés lehetőséget.
Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor minden beállítás, minden névjegyzékben lévő kontakt, zenefájl, videoklip, naptárbejegyzés, stb. törlődik.
Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a táblagépet.
Írd be az Apple ID-hoz tartózó jelszót, és válaszd a Törlés lehetőséget. Várj egy pillanatot, amíg a táblagép visszaállítja a gyári beállításokat. A táblagép konfigurációjához és ahhoz, hogy üzemkész állapotba hozhasd, kövesd a kijelzőn megjelenő utasításokat.
Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor minden beállítás, minden névjegyzékben lévő kontakt, zenefájl, videoklip, naptárbejegyzés, stb. törlődik.
Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a táblagépet.
main_icn_Apps bill-or-report broadband market_icn_Minutes main_icn_Chevron_down main_icn_Chevron_left main_icn_Chevron_right main_icn_Close main_icn_Community_or_Foundation main_icn_Social_Facebook main_icn_Menu main_icn_Play_arrow main_icn_Search main_icn_Settings share social-facebook social-google-plus social-twitter social-youtube main_icn_Text main_icn_Social_Twitter