Apple iPhone Xs Max

Gyári adatok visszaállítása - Apple iPhone Xs Max

Lépés 1 11

Keresd meg az "Alaphelyzetbe állítás" menüpontot

Válaszd a Beállítások lehetőséget.

Lépés 2 11

Keresd meg az "Alaphelyzetbe állítás" menüpontot

Válaszd az Általános lehetőséget.

Lépés 3 11

Keresd meg az "Alaphelyzetbe állítás" menüpontot

Válaszd az Alaphelyzetbe állítás lehetőséget.

Apple iPhone Xs Max
Lépés 4 11

Válassz műveletet

Az alábbi lehetőségek közül választhatsz:
Csak a beállítások törlése, lásd 2a.
Beállítások és tartalom törlése, lásd 2b.

Lépés 5 11

2a - Csak a beállítások törlése

Válaszd a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget.

Ha a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget választod, akkor a telefon valamennyi beállítása törlődik, de a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak.
Lépés 6 11

2a - Csak a beállítások törlése

Válaszd a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget.

Ha a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget választod, akkor a telefon valamennyi beállítása törlődik, de a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak.
Lépés 7 11

2a - Csak a beállítások törlése

Válaszd a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget.
A telefon újraindul.

Ha a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget választod, akkor a telefon valamennyi beállítása törlődik, de a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak.
Lépés 8 11

2b - Beállítások és tartalom törlése

Válaszd az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget.

Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor mind a telefon beállításai, mind a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. törlődnek. Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a telefont.
Lépés 9 11

2b - Beállítások és tartalom törlése

Válaszd a Törlés most lehetőséget.

Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor mind a telefon beállításai, mind a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. törlődnek. Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a telefont.
Lépés 10 11

2b - Beállítások és tartalom törlése

Válaszd az iPhone törlése lehetőséget.

Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor mind a telefon beállításai, mind a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. törlődnek. Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a telefont.
Lépés 11 11

2b - Beállítások és tartalom törlése

Válaszd az iPhone törlése lehetőséget a megerősítéshez.

Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor mind a telefon beállításai, mind a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. törlődnek. Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a telefont.

1. Keresd meg az "Alaphelyzetbe állítás" menüpontot

Válaszd a Beállítások lehetőséget.
Válaszd az Általános lehetőséget.
Válaszd az Alaphelyzetbe állítás lehetőséget.

2. Válassz műveletet

Az alábbi lehetőségek közül választhatsz:
Csak a beállítások törlése, lásd 2a.
Beállítások és tartalom törlése, lásd 2b.
Apple iPhone Xs Max

3. 2a - Csak a beállítások törlése

Válaszd a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget.
Ha a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget választod, akkor a telefon valamennyi beállítása törlődik, de a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak.
Válaszd a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget.
Ha a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget választod, akkor a telefon valamennyi beállítása törlődik, de a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak.
Válaszd a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget.
A telefon újraindul.
Ha a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget választod, akkor a telefon valamennyi beállítása törlődik, de a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak.

4. 2b - Beállítások és tartalom törlése

Válaszd az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget.
Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor mind a telefon beállításai, mind a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. törlődnek. Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a telefont.
Válaszd a Törlés most lehetőséget.
Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor mind a telefon beállításai, mind a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. törlődnek. Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a telefont.
Válaszd az iPhone törlése lehetőséget.
Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor mind a telefon beállításai, mind a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. törlődnek. Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a telefont.
Válaszd az iPhone törlése lehetőséget a megerősítéshez.
Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor mind a telefon beállításai, mind a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. törlődnek. Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a telefont.
main_icn_Apps bill-or-report broadband market_icn_Minutes main_icn_Chevron_down main_icn_Chevron_left main_icn_Chevron_right main_icn_Close main_icn_Community_or_Foundation main_icn_Social_Facebook main_icn_Menu main_icn_Play_arrow main_icn_Search main_icn_Settings share social-facebook social-google-plus social-twitter social-youtube main_icn_Text main_icn_Social_Twitter