Nokia 208

Gyári adatok visszaállítása - Nokia 208

Lépés 1 6

Keresd meg a "Gyári beá. v.áll." menüpontot.

Nyomd meg a főgombot.

Lépés 2 6

Keresd meg a "Gyári beá. v.áll." menüpontot.

Válaszd a Beállítások lehetőséget, és nyomd meg a főgombot.

Lépés 3 6

Keresd meg a "Gyári beá. v.áll." menüpontot.

Válaszd a Gyári beá. v.áll. lehetőséget, és nyomd meg a főgombot.

Lépés 4 6

Gyári adatok visszaállítása

Válaszd a Csak a beáll. v.állít. vagy az Összes lehetőséget, és nyomd meg a főgombot.

Ha a Csak a beáll. v.állít. lehetőséget választod, a telefon visszaállítja az eredeti beállításokat anélkül, hogy törölné a személyes adataidat.
Ha az Összes lehetőséget választod, a telefon visszaállítja az eredeti beállításokat és törli a személyes adataidat, például a névjegyzékben található névjegyeket és az üzeneteket.
Lépés 5 6

Gyári adatok visszaállítása

Nyomd meg a főgombot a megerősítéshez.

Ha a Csak a beáll. v.állít. lehetőséget választod, a telefon visszaállítja az eredeti beállításokat anélkül, hogy törölné a személyes adataidat.
Ha az Összes lehetőséget választod, a telefon visszaállítja az eredeti beállításokat és törli a személyes adataidat, például a névjegyzékben található névjegyeket és az üzeneteket.
Lépés 6 6

Gyári adatok visszaállítása

Írd be a billentyűzárkódot (12345 az alapértelmezett), és nyomd meg a főgombot.
A telefon konfigurációjához és ahhoz, hogy üzemkész állapotba hozhasd, kövesd a kijelzőn megjelenő utasításokat.

Ha a Csak a beáll. v.állít. lehetőséget választod, a telefon visszaállítja az eredeti beállításokat anélkül, hogy törölné a személyes adataidat.
Ha az Összes lehetőséget választod, a telefon visszaállítja az eredeti beállításokat és törli a személyes adataidat, például a névjegyzékben található névjegyeket és az üzeneteket.

1. Keresd meg a "Gyári beá. v.áll." menüpontot.

Nyomd meg a főgombot.
Válaszd a Beállítások lehetőséget, és nyomd meg a főgombot.
Válaszd a Gyári beá. v.áll. lehetőséget, és nyomd meg a főgombot.

2. Gyári adatok visszaállítása

Válaszd a Csak a beáll. v.állít. vagy az Összes lehetőséget, és nyomd meg a főgombot.
Ha a Csak a beáll. v.állít. lehetőséget választod, a telefon visszaállítja az eredeti beállításokat anélkül, hogy törölné a személyes adataidat.
Ha az Összes lehetőséget választod, a telefon visszaállítja az eredeti beállításokat és törli a személyes adataidat, például a névjegyzékben található névjegyeket és az üzeneteket.
Nyomd meg a főgombot a megerősítéshez.
Ha a Csak a beáll. v.állít. lehetőséget választod, a telefon visszaállítja az eredeti beállításokat anélkül, hogy törölné a személyes adataidat.
Ha az Összes lehetőséget választod, a telefon visszaállítja az eredeti beállításokat és törli a személyes adataidat, például a névjegyzékben található névjegyeket és az üzeneteket.
Írd be a billentyűzárkódot (12345 az alapértelmezett), és nyomd meg a főgombot.
A telefon konfigurációjához és ahhoz, hogy üzemkész állapotba hozhasd, kövesd a kijelzőn megjelenő utasításokat.
Ha a Csak a beáll. v.állít. lehetőséget választod, a telefon visszaállítja az eredeti beállításokat anélkül, hogy törölné a személyes adataidat.
Ha az Összes lehetőséget választod, a telefon visszaállítja az eredeti beállításokat és törli a személyes adataidat, például a névjegyzékben található névjegyeket és az üzeneteket.
main_icn_Apps bill-or-report broadband market_icn_Minutes main_icn_Chevron_down main_icn_Chevron_left main_icn_Chevron_right main_icn_Close main_icn_Community_or_Foundation main_icn_Social_Facebook main_icn_Menu main_icn_Play_arrow main_icn_Search main_icn_Settings share social-facebook social-google-plus social-twitter social-youtube main_icn_Text main_icn_Social_Twitter