Apple iPhone Xs Max

Válassz operációs rendszert:

Gyári adatok visszaállítása - Apple iPhone Xs Max iOS 13

Lépés 1 12

Keresd meg az "Alaphelyzetbe állítás" menüpontot

Válaszd a Beállítások lehetőséget.

Lépés 2 12

Keresd meg az "Alaphelyzetbe állítás" menüpontot

Válaszd az Általános lehetőséget.

Lépés 3 12

Keresd meg az "Alaphelyzetbe állítás" menüpontot

Válaszd az Alaphelyzetbe állítás lehetőséget.

Apple iPhone Xs Max iOS 13
Lépés 4 12

Válassz műveletet

Az alábbi lehetőségek közül választhatsz:
Csak a beállítások törlése, lásd 2a.
Beállítások és tartalom törlése, lásd 2b.

Lépés 5 12

2a - Csak a beállítások törlése

Válaszd a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget.

Ha a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget választod, akkor a telefon valamennyi beállítása törlődik, de a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak.
Lépés 6 12

2a - Csak a beállítások törlése

Válaszd a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget.

Ha a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget választod, akkor a telefon valamennyi beállítása törlődik, de a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak.
Lépés 7 12

2a - Csak a beállítások törlése

Válaszd a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget.
A telefon újraindul.

Ha a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget választod, akkor a telefon valamennyi beállítása törlődik, de a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak.
Lépés 8 12

2b - Beállítások és tartalom törlése

Válaszd az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget.

Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor mind a telefon beállításai, mind a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. törlődnek. Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a telefont.
Lépés 9 12

2b - Beállítások és tartalom törlése

Válaszd a Törlés most lehetőséget.

Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor mind a telefon beállításai, mind a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. törlődnek. Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a telefont.
Lépés 10 12

2b - Beállítások és tartalom törlése

Válaszd az iPhone törlése lehetőséget.

Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor mind a telefon beállításai, mind a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. törlődnek. Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a telefont.
Lépés 11 12

2b - Beállítások és tartalom törlése

Válaszd az iPhone törlése lehetőséget.

Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor mind a telefon beállításai, mind a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. törlődnek. Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a telefont.
Lépés 12 12

2b - Beállítások és tartalom törlése

Írd be az Apple ID-hoz tartózó jelszót, és válaszd a Törlés lehetőséget. Várj egy kicsit, amíg a telefon visszaállítja a gyári beállításokat. A telefon konfigurációjához és ahhoz, hogy üzemkész állapotba hozhasd, kövesd a kijelzőn megjelenő utasításokat.

Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor mind a telefon beállításai, mind a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. törlődnek. Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a telefont.

1. Keresd meg az "Alaphelyzetbe állítás" menüpontot

Válaszd a Beállítások lehetőséget.
Válaszd az Általános lehetőséget.
Válaszd az Alaphelyzetbe állítás lehetőséget.

2. Válassz műveletet

Az alábbi lehetőségek közül választhatsz:
Csak a beállítások törlése, lásd 2a.
Beállítások és tartalom törlése, lásd 2b.
Apple iPhone Xs Max iOS 13

3. 2a - Csak a beállítások törlése

Válaszd a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget.
Ha a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget választod, akkor a telefon valamennyi beállítása törlődik, de a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak.
Válaszd a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget.
Ha a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget választod, akkor a telefon valamennyi beállítása törlődik, de a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak.
Válaszd a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget.
A telefon újraindul.
Ha a Beállítások alaphelyzetbe állítása lehetőséget választod, akkor a telefon valamennyi beállítása törlődik, de a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak.

4. 2b - Beállítások és tartalom törlése

Válaszd az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget.
Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor mind a telefon beállításai, mind a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. törlődnek. Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a telefont.
Válaszd a Törlés most lehetőséget.
Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor mind a telefon beállításai, mind a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. törlődnek. Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a telefont.
Válaszd az iPhone törlése lehetőséget.
Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor mind a telefon beállításai, mind a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. törlődnek. Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a telefont.
Válaszd az iPhone törlése lehetőséget.
Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor mind a telefon beállításai, mind a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. törlődnek. Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a telefont.
Írd be az Apple ID-hoz tartózó jelszót, és válaszd a Törlés lehetőséget. Várj egy kicsit, amíg a telefon visszaállítja a gyári beállításokat. A telefon konfigurációjához és ahhoz, hogy üzemkész állapotba hozhasd, kövesd a kijelzőn megjelenő utasításokat.
Ha az Összes tartalom, beállítás törlése lehetőséget választod, akkor mind a telefon beállításai, mind a névjegyzékben lévő kontaktok, zenefájlok, videoklippek, naptárbejegyzések stb. törlődnek. Miután törölted a beállításokat és a tartalmat, újra aktiválnod kell a telefont.
main_icn_Apps bill-or-report broadband market_icn_Minutes main_icn_Chevron_down main_icn_Chevron_left main_icn_Chevron_right main_icn_Close main_icn_Community_or_Foundation main_icn_Social_Facebook main_icn_Menu main_icn_Play_arrow main_icn_Search main_icn_Settings share social-facebook social-google-plus social-twitter social-youtube main_icn_Text main_icn_Social_Twitter